BEMUTATKOZÁS

Gábor a lélek problémáira nem mint betegségre tekint, hanem mint az ember és környezete közötti kapcsolati rendszer zavarára.

Gábor 18 évig dolgozott a Magyar Állami Operaházban, majd 3 évig rendezett a párizsi Bastille Operában, később két évig Seatle-ben. Az Egyesült Államokból való hazatérése után színészek és énekesek oktatása során kezdett gestalt-terápiás alapokon személyiségfejlesztéssel foglalkozni egyéniben és csoportosan. Rendezői tehetségéből adódóan azon munkálkodik, hogy a klienséből kihozza azt a potenciált, tehetséget, ami benne rejlik, valamint azon, hogy hozzásegítse önazonossága megtalálásához.

Gábor belső világának gazdagsága és nagyfokú szabadsága, természetessége igencsak felszabadítóan hat a környezetében lévő emberekre. Érzelmes, szenvedélyes, mondhatni vehemens karakter, közel megy a másik emberhez. Ismerni akarja. Figyelme intenzív, a másik személyt árnyaltan észleli, kimagasló érzékenységgel. Időnként provokatív és konfrontatív, amivel a ránk rakódott maszkok, begyakorlott,”ellopott” viselkedésformák, önáltatások biztonságát megremegteti. Az érdekli, ami személyes. És csak az.

Szabadidejében olvas és a klasszikus zene világában tölt sok időt. Hat gyermek édesapja, akiket imád.

Szilágyi Gábor

operarendező, művészeti terapeuta, gestalt-terápiás szemléletű tanácsadó, coach
szilagyi_gabor_csok_csoport