MIRŐL SZÓL?

Az egyik legfontosabb tulajdonság a kíváncsiság. Fedezd fel a világot kívül-belül! Figyeld meg, mit közvetít. Nézd meg magadnak sok szempontból! Minden szempontból mást fogsz találni. A szomszéd szempontjából, a kutyád szempontjából, a hajléktalan szempontjából, anyád szempontjából, a szerelmes szempontjából, a mobilod szempontjából, a galaxis szempontjából...

01

Együtt bontjuk fel a viselkedés megrögzött mintáit, a gondolkodás megszokott struktúráit, melyek akadályoznak a haladásban, a megküzdésben ill. abban, hogy elégedettebb légy önmagaddal. Új és a boldogulást sokkal inkább elősegítő működések kialakulását segítjük elő.

Mindez egy támogató és elfogadó légkörben zajlik. Várunk, ha úgy érzed, szívesen változnál, változtatnál.

02
A mozgás és érintés pszichoterápiás alkalmazása az intimitással, testünkkel kapcsolatos szorongásokat oldja. Olyan tapasztalatokra, önismereti tudásra ad lehetőséget, melyek szavak útján nehezen feltárhatók.

A csoporttagok egymásnak mintául szolgálnak problémamegoldás és életvezetés terén, továbbá megtanulhatják és a csoport biztonságos terében begyakorolhatják, hogyan fejezzék ki érzéseiket, hogyan juttassák kifejezésre igényeiket, vágyaikat.